Chci v Realu Madrid ukončit kariéru, hrál bych za něj i zadarmo, řekl Sergio Ramos

Sergio Ramos (© marca.es)

Sergio Ramos dnes předstoupil před novináře, aby promluvil o své budoucnosti.

Tisk spekuloval o touze kapitána Realu Madrid změnit dres, klubový prezident Florentino Pérez, s nímž si údajně nerozumí, potvrdil nabídku z Číny. Samotný Sergio Ramos ale ujistil, že chce v Realu Madrid ukončit kariéru a bílý dres by hájil i zadarmo.

"Rad bych ukončil všechny debaty, ke kterým v posledních dnech došlo, protože to nikomu nepomůže. Chci, aby ohledně mé budoucnosti bylo jasno. Nikdy jsme (s Florentinem Pérezem) neměli žádný problém. Chci dodržet smlouvu, podepsal bych i doživotní kontrakt. S Florentinem máme vztah jako otec se synem. A který syn se někdy nepohádal s otcem? Vždy se ke mně choval skvěle. Nechci odejít. Hrál bych za Real Madrid i zadarmo, protože to tak cítím. Nejlepší bylo, abychom si sedli a vše si vyříkali," uvedl Sergio Ramos.

"Nabídka z Číny je na stole, nebudu lhát, takový nejsem. Nepřemýšlel bych o ní, ale vztahy nebyly takové, jaké bych si přál. Chci být s prezidentem za dobře, každý den s ním mluvit. Vždy jsme měli velmi dobrý vztah, i když tam nějaké výkyvy byly. Odejít nechci a ani jsem nepožádal, aby mě klub uvolnil zdarma nebo za peníze. Sedli jsme si a vše vyříkali. Bavili jsme se i o financích, ale peníze nejsou nejdůležitější. Jsem se svým platem spokojený," dodal.

"Není to z mé strany žádné strategie kvůli nové smlouvě. Vadí mi, že jsem na týden mimo Španělsko a hned vznikají takové spekulace. Za dva týdny se žením a Florentina na svatbě srdečně obejmu. Jsem takový, chci mít věci vyjasněné. Vše jsme si vyříkali z očí do očí. Nechci, aby o mě fanoušci pochybovali. Ne vše, co se píše v tisku, je pravda. Možná někdy odejdu do Čína nebo USA, ale pokud mám někdy opustit Real Madrid, tak chci, aby to bylo se vší parádou, protože si to zasloužím."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace