Sergio Ramos měl nabídku z Číny, potvrdil Florentino Pérez

Sergio Ramos a Florentino Pérez (© marca.es)

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez potvrdil, že Sergio Ramos měl lukrativní nabídku z Číny.

"Sergio mi řekl, že má důležitou nabídku z Číny, ale že nemohou zaplatit přestupovou částku. Odpověděl jsem mu, že to nejde, nemohu nechat odejít kapitána zdarma. To by byl strašný a nebezpečný precedens. A tím to skončilo, přikládá se tomu zbytečně velká důležitost. Sergia Ramose nechám odejít jen zaplacením výkupní klauzule. Byl to přátelský rozhovor," uvedl Pérez a dodal, že kapitán Bílého baletu pobírá v týmu nejvyšší plat. "Zaslouží si ho, je to špičkový hráč. Dříve měl nejvyšší plat Cristiano Ronaldo. A pokud koupíme Maradonu, bude ho mít Maradona. Ale teď ho má Ramos."

Třiatřicetiletý Sergio Ramos údajně chtěl opustit Real Madrid kvůli hádce právě s Florentinem Pérezem po překvapivém vypadnutí z Ligy mistrů s Ajaxem. "Zaplaťte mi a já půjdu," měl říct Pérezovi, což ale samotný prezident popřel.

"Nic takového jsem neslyšel. Není to pravda. Promluvil, protože je kapitán. Když vidím, co se píše v tisku, jsem překvapený. Píšete, co psát chcete. Mám Ramose velmi rád a udělal jsem pro něj vše, co jsem mohl. A pokud ne ještě více, pak protože jsem už nemohl."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace