Diegu Costovi byl vyměřen trest na osm zápasů

Gil Manzano a Diego Costa (© marca.es)

Tvrdý verdikt vynesla disciplinární komise nad Diegem Costou. Útočníkovi Atlética vyměřila za vyloučení z Camp Nou stopku na osm střetnutí.

To pro Diega Costu znamená předčasný konec sezóny, neboť v La Lize je na programu do konce letošního ročníku už jen sedm kol.

Čtyři zápasy za urážku rozhodčího Jesúse Gila Manzana v utkání proti Barceloně slovy "se.u na tvoji zku.venou matku" a další čtyři za přidržení ruky arbitra ve snaze zabránit mu v udělení žluté karty pro spoluhráče. Takové je odůvodnění disciplinárky. V obou případech jde o nejnižší sazbu, maximem bylo 12 utkání.

Atlético svého forvarda bránilo argumentem, že ve skutečnosti nenadával rozhodčímu, nýbrž sám sobě slovy "ta ku.va, která mě porodila", zvukový záznam však dal za pravdu verzi Gila Manzana.

Atlético má možnost se proti trestu, který je v La Lize v 21. století druhý nejvyšší hned po 10zápasovém distancu obránce Realu Madrid Pepeho ze sezóny 2008/2009, v následujících 10 dnech odvolat.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace