Evropský krach Villarrealu potvrdila další prohra

Villarreal na Neapol nestačil (© marca.es)

Villarreal zakončil základní skupinu Ligy mistrů bez bodu, Žlutá ponorka prohrála s Neapolí 0-2.

Hned po losu bylo jasné, že svěřenci Juana Carlose Garrido to budou mít v nejtěžší skupině z osudí velmi těžké, asi nikdo ale nečekal, že jejich účinkování v milionářské soutěži bude až tak tristní. Villarreal nedokázal získat byť jediný bod a i skóre 2:14 vypadá hrozivě.

Fotbal odměnil toho, kdo si to zasloužil. Neapol ukázala záda boháčům z Manchesteru City a díky třem bodům z El Madrigal si po dvaceti letech zahraje druhou fázi Ligy mistrů.

Neapol přitom není zvyklá být týmem, který určuje tempo zápasu. Mazzarriho parta obvykle přenechává iniciativu soupeři, aby pak mohla udeřit z brejků. Jenže dnes Italové ukázali, že když na to přijde, s míčem si rozumí.

Naděje domácích trvaly až do druhého poločasu. Villarreal nepředvedl špatný výkon, dokázal si vypracovat i nějaké ty šance, jenže s nimi naložil špatně. A Neapol po hodině hry trestala Inlerem, na jehož ránu Diego López nedosáhl. Zkušený brankář následně zmařil šanci Lavezzimu, proti Hamšíkovi však už byl bezmocný. Pojistka slovenského reprezentanta měla pro Neapol postupovou příchuť, po konečném hvizdu byli svým způsobem spokojení i žlutí, neboť pro ně skončilo trápení v letošní Evropě... 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace