Guedes září, Valencia bude usilovat o prodloužení hostování

Gonçalo Guedes (© marca.es)

Gonçalo Guedes je jedním z nejskloňovanějších jmen posledních týdnů. Záložník Valencie uchvátil svými výkony nejen fanoušky Valencie, začíná se proto spekulovat o možném prodloužení jeho pobytu na Mestalle.

Netopýři se zajímali o nadějného fotbalistu už v roce 2016, Benficou požadovaných 25 milionů eur však nedokázali složit. A tak Guedes o několik měsíců později zamířil do bohatého PSG, kde by ale kvůli nabitému kádru neměl zaručený dostatečný počet minut na hřišti. Francouzský velkoklub ho proto v poslední den letního přestupového okna uvolnil na roční hostování do Valencie.

V jejím dresu nastřílel Guedes během sedmi ligových zápasů tři branky a přidal pět asistencí. Představitele klubu si za krátkou dobu natolik získal, že podle místních médií už pracují na možnosti si Portugalcovy služby pojistit i na sezónu 2018/2019, a sice formou prodloužení hostování o další rok. Trvalý přestup se jeví jako v podstatě vyloučená možnost, protože kouč PSG Unai Emery s hráčem do budoucna počítá.

"Mám radost, že se mi daří, ale musím se i nadále zlepšovat, abych byl platným hráčem, který pomůže Valencii ke splnění cílů. Důležité je, že mužstvo předvádí dobré výkony a drží se na špičce tabulky," uvedl teprve 20letý Guedes, jenž byl s bilancí 2+1 strůjcem sobotního triumfu nad Sevillou v poměru 4-0. Jeho úvodní branka, při níž prokázal rychlost, šikovnost i přesnou střelu, je hlavním adeptem na nejhezčí gól 9. kola La Ligy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace