Jak tráví den a proč ho spoluhráči označují za podpantofláka? Nejen to prozradil Williams v televizní show

Vysmátý Williams v televizní show La Resistencia (© marca.es)

Iñaki Williams byl dalším hostem v televizní show La Resistencia, která se obvykle nese v uvolněném duchu.

To potvrdil i útočník Athleticu, když v reakci na nedávnou účast Gerarda Piquého sám od sebe hned na úvod prozradil, jak to má s penězi i milostným životem: "Řeknu to na narovinu, protože jsem z Bilbaa. Beru 5 až 10 milionů eur a šukám čtyřikrát do týdne."

Čtyřiadvacetiletý fotbalista také přiznal, že kromě přezdívky La Pantera (Panter) se mu v kabině říká Pañaki (slovní hříčka složená z hráčova jména a španělského označení pro plenu pañal): "Říkají mi, že jsem podpantoflák, protože trávím s partnerkou celý den. Ale láska je pro mě v každodenním životě důležitá, stejně tak vztah s rodiči. Matka mi občas posílá hlasové zprávy, které jsou delší než osm minut."

"Mnoho novinářů mylně označuje mé rodiče za Liberijce, ale oba jsou z Ghany. Přešli poušť a v Melille se dostali přes plot. Tam poznali úžasného muže, který jim pomohl do Bilbaa. Je farářem a stal se mým kmotrem. Po něm se jmenuji Iñaki."

A jak tráví Williams běžný den? "Vzbudím se, pozdravím partnerku a nějakých patnáct minut až do devíti jsem na mobilu, kde kontroluji Twitter nebo Instagram. Vyčistím si zuby, vykoupu se, jdu do garáže a odjedu do Lezamy (tréninkové centrum Athleticu). Tam posnídám a popovídám si se spoluhráči. Jdeme trénovat nebo do tělocvičny, sníme, co nám dietolog připraví, což je skoro pokaždé to samé, a jedu domů, kde si zahraji nějaké videohry. Pokud hraji Fortnite, tak nejpozději do jedné v noci. Dost u toho křičím, což asi dovádí sousedy k šílenství. Jsem špatný. Trénuji, trénuji, ale pořád mi to nejde."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace