Piqué znovu vyostřil derby: Mám větší majetek, než je rozpočet Espanyolu

Gerard Piqué (© marca.es)

Gerard Piqué v minulých letech poslal do tábora Espanyolu několik jedovatých vzkazů a další přidal v rozhovoru v televizní show La Resistencia.

V něm dobře naladěný Piqué na otázku, jak je na tom se sexem a penězi odpověděl: "Sex se počítá i ten na Bernabéu? Obojího mám dostatek. Mám větší majetek, než je rozpočet Espanyolu. Není to 57 milionů eur (což jeden z členů štábu uvedl jako rozpočet Espanyolu, ale ve skutečnosti jde o platový strop klubu, jeho rozpočet je 93 milionů eur), je to mnohem více."

Městský rival Barcelony rychle zareagoval zprávou na sociálních sítích, kde uvedl: "Fanoušci, odhodlání mužstva v každém zápase, 119letá historie, 21. minuta (připomínka zesnulého Dani Jarqueho), odchovanci, emoce a respekt k soupeřům. To je majetek Espanyolu, jehož hodnota se neměří v eurech."

Piquého slova se nelíbila ani šéfovi La Ligy Javieru Tebasovi, jenž stopera Barcelony pokáral: "Myslím, že Piqué je v sarkasmu velmi dobrý, ale občas je potřeba si jeho míru na adresu největšího soupeře ohlídat. Navíc se v číslech mýlí. Espanyol má mnohem větší majetek než on, tím jsem si jistý. Také jeho rozpočet bude ve skutečnosti vyšší. Možná budeme muset Piquého poslat na kurz fotbalové ekonomiky."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace