Juanfran se nebývale ostře pustil od Mateua Lahoze

Hráči Deportiva protestují proti verditku Mateua Lahoze (© marca.es)

Hodně rozhořčený byl po prvním zápase šestnáctifinále Copa del Rey proti Las Palmas obránce Deportiva Juanfran. Devětadvacetiletý zadák byl ve 24. minutě vyloučen po dvou rychlých žlutých kartách.

První obdržel od Mateua Lahoze za faul, druhou o několik vteřin později za protesty. I proto Deportivo podlehlo ostrovanům na Riazoru 1-4 a je jednou nohou venku ze soutěže.

"Vždy se říká, že Mateu je rozhodčím, který s hráči komunikuje. Jen jsem mu řekl, že to je můj první faul a on mi odpověděl, že mě vyloučí. Nechápal jsem. Když mi dal druhou žlutou kartu, tak jsem mu řekl, že mi ničí život a práci mých spoluhráčů. Vím, že dnešní prohra jde na můj vrub, neměl jsem vůbec protestovat," prohlásila opora Galicijců.

"Říkám vám upřímně, je to nejhorší den mého života. Je to zku.vený den pro mě, moji ženu, moji dceru i rodiče, kteří byli na tribuně. Není to spravedlivé, máme rodiny. Je těžké přijmout vyloučení za něco takového. Mateu mě potopil, protože chtěl být hlavní postavou. Hráče Barcelony nebo Realu Madrid by nikdy takto nevyloučil. Neudělal jsem nic, za co bych měl být po 24 minutách vyloučen. Mateu mi pos.al život," dodal Juanfran, jenž neměl daleko k slzám.

Za nebývale ostrou kritiku Mateua Lahoze nyní podle všeho čeká Juanfrana vysoký trest od disciplinární komise.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace