Jubilant Martí nevylučuje, že prodlouží smlouvu

Martí už nasbíral 300 startů v Primeře (© marca.es)

Pro Josepa Lluíse Martího měl poslední zápas proti Barceloně zvláštní příchuť, v Primeře byl už totiž jeho třístým.

Kariéru v nejvyšší soutěži si téměř 37letý veterán rozložil mezi tři týmy - Mallorcu, Tenerife a Sevillu. "Je to prémie za devět a půl roku v Primeře. Znamená to, že ročně odehraji kolem třiceti zápasů, což mě naplňuje hrdostí. Užívám si to. Už se těším na další utkání," prohlásil Martí.

I přes pokročilý věk patří Martí mezi základní stavební kameny týmu Joaquína Caparróse, což vyvolává spekulace, že prodlouží smlouvu o další rok. Samotný fotbalista to připustil: "Nejdříve musíme splnit cíle mužstva, potom se uvidí, ale pokračování na Mallorce nevylučuji. K záchraně potřebujeme ještě dvě výhry, musíme je získat v následujících dvou kolech, abychom prožili klidný závěr sezóny."

Mallorca může dokonce pomýšlet i na evropské poháry, to však Martí odmítá. "Byla by hloupost, kdyby se nám dostala do hlav vidina Evropy. Teď myslíme pouze na Sevillu, musíme jít zápas od zápasu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace