Juventus jedná o Cristianu Ronaldovi, zajímá se i o Paulinha

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Juventus se chystá posilovat a hned dvě jména si vyhlédl ve Španělsku. Stará dáma by ráda svedla Cristiana Ronalda a Paulinha.

Portugalská hvězda ve službách Realu Madrid po vítězném finále Ligy mistrů naznačila, že klub v létě opustí. Podle médií necítí dostatečný respekt ze strany vedení, které 33letému Portugalcovi slíbilo výrazné vylepšení smlouvy, k němuž ale prozatím nedošlo.

Juventus je ochoten platit Cristianu Ronaldovi 30 milionů eur po dobu čtyř let. Real Madrid navíc číslu sedm přislíbil, že bude ochoten jej uvolnit za "přijatelnou" částku, která bude výrazně nižší než výkupní klauzule v hodnotě jedné miliardy eur, informuje deník Marca. Stejnému listu zástupci královského klubu potvrdili, že zpráva o snížení výkupní klauzule na 130 milionů eur, kterou některá média zveřejnila, není pravdivá. Právě Juventus je společně s Manchesterem United a PSG považovaný za jediný evropský celek, který si může Cristiana Ronalda dovolit. Hovoří se o částce okolo 100 milionů eur.

Další možnou posilu si italský mistr našel v Barceloně, a sice záložníka Paulinha. Brazilský reprezentant si v prvním roce na Camp Nou vedl dobře, přesto by se Barcelona jeho prodeji nebránila. Katalánci jej z Číny koupili za 40 milionů eur a stejná by mohla být přestupová částka i v případě, že dojde k dohodě s Juventusem.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace