Přestup Cristiana Ronalda do Juventusu je na spadnutí

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Dohoda o přestupu Cristiana Ronalda do Juventusu je podle italských a portugalských médií otázkou hodin, maximálně dnů.

Zatímco samotný fotbalista už je domluvený na čtyřleté smlouvě, díky níž si vydělá každý rok 30 milionů eur, a v Turíně už má údajně vyhlédnutý i luxusní dům, zbývá doladit transfer mezi kluby. Jeho hodnota by se měla pohybovat okolo 100 milionů eur.

Vedení Realu Madrid se včera sešlo s hráčovým agentem Jorge Mendesem, ale podle listu Marca žádnou zvýšenou snahu o udržení své opory nevyvinulo. Cristianu Ronaldovi přitom prezident Bílého baletu Florentino Pérez slíbil vylepšení smlouvy. V číslech mělo jít o plat 25 milionů eur a dalších 5 milionů eur formou bonusů, číslo sedm přitom chtělo fixní mzdu ve výši, jakou mu nabízí Stará dáma.

Ještě více se vztahy mezi Florentinem Pérezem a Cristianem Ronaldem měly ochladit poté, co první muž Realu Madrid stanovil cenovku hráče právě na poměrně nízkých 100 milionů eur, což Cristiano Ronaldo v době poblázněného přestupového trhu (v čele s rekordním přestupem Neymara z Barcelona do PSG za 222 milionů eur) považuje za nedostatek respektu.

Juventus dělá vše pro to, aby se přestup doladil co nejdříve, aby hvězdnou posilu mohl představit v sobotu 7. července. Podle Marcy má stejný zájem i Florentino Pérez, jenž chce případ uzavřít, aby se klub mohl soustředit na plánování sezóny 2018/2019.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace