Konec dohadů, Ángel Torres potvrdil změnu majitele Getafe

Ángel Torres (© marca.es)

Prezident Getafe Ángel Torres objasnil situaci ohledně prodeje klubu.

Royal Emirates Group se měla stát novým vlastníkem před několika dny, o víkendu však Ángel Torres opakovaně odmítl, že by byl obchod uzavřen, přestože zástupci dubajské společnosti tvrdili opak, což chtěli dokázat zveřejněním smlouvy. V průběhu pondělního dne pak španělská média přinesla zprávy, podle kterých mělo Getafe přejít pod Royal Emirates Group až v roce 2012.

Na tiskové konferenci Ángel Torres vše vysvětlil: "Prodej byl uzavřen dnes. S okamžitou platností. Royal Emirates Group je vlastníkem 99,3 procent akcií. V dohodě nehraje žádnou roli, jestli bude klub v Primeře, nebo v Segundě. Ve funkci prezidenta budu pokračovat. Smlouvu jsem podepsal na období 4 až 6 let s tím, že 3 roky jsou minimem. Kdybych odešel dříve, v dalších 3 letech bych nemohl jít do jiného klubu nebo ho koupit. To jsou podmínky, na které jsem přistoupil."

"V příštích třech čtyřech letech chtějí investovat do klubu 130 milionů dolarů. Rozpočet se od následující sezóny zvýší z 45 na 60 až 65 milionů eur. To nám dovolí přivést dva kvalitní hráče, aby se mužstvo posílilo," pokračoval a dodal, že "nový stadion je nutností". Ten současný by mohl změnit jména podle sponzora, muselo by s tím ale souhlasit vedení města.

Ángel Torres zároveň odmítl spekulace o přejmenování klubu na Team Dubai, což měl být jeden ze záměrů nového vlastníka: "Momentálně to není reálné, protože by to muselo schválit vedení ligy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace