Noví majitelé Getafe představili sportovní plány i upravený znak

Ángel Torres s novými majiteli Getafe (© marca.es)

Prodej Getafe společnosti Royal Emirates Group byl oficiálně dokončen. Nové vedení Azulones představilo sportovní plány do dalších let i upravenou verzi klubového znaku.

Getafe skončilo v loňském ročníku Primera División na šestém místě, v tom letošním ale na čtrnácté pozici hazarduje se sestupem. Coliseum Alfonso Pérez navíc trápí slabé návštěvy, které jsou vůbec nejnižší v La Lize.

Výkonný ředitel Royal Emirates Group Kaiser Rafiq prohlásil, že dubajská společnost chce z Getafe udělat přední tým španělské kopané: "Hledali jsme po celé Evropě, ve Španělsku nám byly nabídnuty tři kluby. Getafe je mladé a slibně se vyvíjející, proto jsme se rozhodli pro něj. Koupě nás přijde na částku mezi 70 až 90 miliony eur. V příští sezóně chceme v Primeře skončit mezi šesti nejlepšími. Během léta přijdou noví hráči."

Rafiq také ujistil, že nové vedení chce dát v klubu šanci arabským fotbalistům. Neprozradil však, kolik chce Royal Emirates Group, v jejímž čele stojí Sheikh Butti Bin Suhail Al Maktoum, do klubu v příštích letech investovat peněz.

Hodně se spekulovalo o možnosti změnu názvu klubu z Getafe na Team Dubai, což bylo přání Royal Emirates Group. To se ukázalo jako v podstatě nemožné, reálná je ale varianta, že se oba názvy spojí do jednoho. To ostatně naznačuje i upravené logo, které bylo na včerejší tiskové konferenci odkryto.

Nové logo klubu Getafe Team Dubai, které bylo odhaleno na čtvrteční tiskové konferenci

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace