Kovačić potvrdil, že chce změnit dres

Mateo Kovačić (© marca.es)

Mateo Kovačić by rád od nadcházející sezóny oblékal jiný dres než ten bílý Realu Madrid. Potvrdil to v rozhovoru pro deník Marca.

Důvodem je nedostatečná vytíženost v nabitém kádru úřadujícího šampiona Ligy mistrů. Chorvatský reprezentant zásahl během tří let od přestupu z Interu Milán sice do solidní porce 109 utkání, v lize však byl součástí základní sestavy jen v 37 případech.

"Rád bych hrál za Real Madrid pravidelně, protože miluji fotbal a být na trávníku, ale vím, jak těžké je stát se členem základní sestavy, zvláště s přihlédnutím k tomu, že jsem do klubu přišel velmi mladý. Rozumím té situaci, proto si myslím, že bude nejlepší, když odejdu do týmu, kde bych nastupoval pravidelně," prohlásil Kovačić.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista, jenž bojuje s národním týmem na právě probíhajícím mistrovství světa, dodal: "Pro mladého hráče je vždy důležitá kontinuita a bez ní nemohu ukázat, co ve mně je. Nejsem úplně šťastný, proto bude nejlepší, když změním klub. Real Madrid má úžasný tým, vyhrává hodně trofejí, ale možná jsem ještě moc mladý, abych byl jeho plnohodnotnou součástí."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace