Real Madrid potvrdil příchod Courtoise, Kovačić hostuje v Chelsea

Thibaut Courtois (© as.com)

Thibaut Courtois je oficiálně hráčem Realu Madrid, Mateo Kovačić naproti tomu klub opustil, rok bude hostovat v Chelsea.

Šestadvacetiletý Courtois byl na radaru Bílého baletu dlouhodobě a v posledních týdnech byl jeho přestup na spadnutí, čekalo se jen na Chelsea, až sežene náhradu. Tou se dnes stal Kepa Arrizabalaga, a tak mohl být potvrzen Courtoisův návrat do hlavního města Španělska.

Na rozdíl od let 2011 až 2014, kdy nosil dres konkurenčního Atlética, však tentokrát bude hájit bílou barvu. Realu Madrid se belgický reprezentant a nejlepší brankář letošního mistrovství světa v Rusku upsal na dobu šesti let. Přestupová cifra činí 35 milionů eur. Courtois toužil po přesunu do Madridu, neboť zde má rodinu. V Chelsea strávil čtyři roky.

Stamford Bridge bude dočasným domovem Matea Kovačiće. Chorvatský záložník bude v Chelsea rok hostovat, oproti původním zprávam podle všeho není součástí dohody opce na trvalý přestup. Kovačić věří, že v novém týmu dostane více příležitostí na hřišti, než tomu bylo na Bernabéu.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace