Laudrup rezignoval. Nahradí ho Caparrós?

Michael Laudrup (© marca.es)

Michael Laudrup už není trenérem Mallorcy, dánský legenda na svůj post rezignovala.

Důvodem nejsou špatné výsledky, neboť ostrované se po pěti kolech drží na klidném jedenáctém místě s bilancí dvou výher a tří poražek, nýbrž neshody s majitelem klubu Lorenzem Serrou Ferrerem.

Už v noci Serra Ferrer odvolal Laudrupova asistenta Erika Larsena, jenž ho označil "za špatného člověka, který není schopen vést tento klub".

"Není možné, abych se každý den vracel domů naštvaný a frustrovaný. Není to dobrá situace pro mužstvo, proto chci odejít. Nepřišel jsem sem kvůli penězům, ale protože mě lákal nový projekt Mallorcy, takže v tomto ohledu nebude problém s dohodou. Po výhře a ve středu tabulky, to je nejlepší chvíle klub opustit, přemýšlel jsem o tom už dlouho," prohlásil Laudrup.

Španělská média ihned začala hledat možného nástupce, nejčastěji zmiňovaným jménem je to Joaquína Caparróse, jehož agent Gorka Arrinda už údajně jedná s vedením Mallorcy o podmínkách smlouvy. 

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace