Lo Celso rekordmanem, za žádného hráče nedostal Betis více peněz

Giovani Lo Celso v bílém dresu Tottenhamu (© marca.es)

Tottenham včera potvrdil, že se rozhodl proměnit hostování Lo Celsa z Betisu v trvalý přestup, což pro Betis znamená rekordní zisk.

Jen za zapůjčení hráče totiž Spurs zaplatili 16 milionů eur, ke kterým nyní přidali dalších 32 milionů eur. Lo Celso v Anglii podepsal smlouvu na pět let.

Celkově tedy Betis inkasuje 48 milionů eur, což znamená, že se argentinský záložník stal fotbalistou, za kterého Betis ve své historii získal nejvíce peněz.

Překonáno bylo maximum Fabiána Ruize, za něhož Neapol zaplatila před dvěma roky 30 milionů eur. Giovani Lo Celso přitom v Betisu působil poměrně krátce, za klub stihl odehrát jen 45 utkání s bilancí 16 vstřelených branek a 6 asistencí. Po odečtení přestupové částky, za kterou Betis koupil Lo Celsa z PSG, a podílu, který si francouzský klub zajistil z dalšího přestupu, zanechá 23letý reprezentant v pokladně Andalusanů čistý zisk 21 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace