Lo Celso znovu mění dres, získal ho Tottenham

Giovani Lo Celso (© marca.es)

Mladý záložník Betisu Giovani Lo Celso se opět stěhuje, získal ho Tottenham.

Kohouti o 23letého argentinského reprezentanta usilovali několik týdnů, k dohodě s Betisem ale došlo až v den, kdy se v Anglii uzavírá přestupové okno.

Lo Celso bude v Tottenhamu rok hostovat výměnou za 16 milionů eur a poté bude možné aktivovat opci na trvalý přestup. Celkově by se cena transakce mohla vyšplhat až k 70 milionům eur. Pokud se Tottenham kvalifikuje do Ligy mistrů, mělo by se hostování změnit v přestup automaticky.

To by pro Betis znamenalo velký výdělek. Po úspěšném hostování Lo Celsa z PSG ho totiž Andalusané v dubnu koupili za 22 milionů eur, tedy výrazně nižší částku, než za jakou by za rok talentované fotbalista Villamarín opustil.

Lo Celso byl i na radaru Barcelony, Realu Madrid a dalších klubů, Tottenham ovšem dokázal svůj zájem nejlépe zkonkretizovat. Betis bude muset hledat náhradu, Lo Celsovi stačila krátká doba, aby se stal klíčovou postavou záložní řady sevillského celku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace