Luis García: Herně patříme mezi nejlepší týmy Primery

Luis García (© marca.es)

Getafe prožívá úspěšné období. Podle Luise Garcíi jeho mužstvo patří po herní stránce mezi to nejlepší, co Primera nabízí.

"Když jsme předváděli špatné výkony, byl jsem ten první, kdo to řekl. Teď ale vidíme pracovité Getafe, které se vždy snaží zvítězit. Myslím, že herně patříme mezi nejlepší týmy v soutěži. Když pomineme Barcelonu, Real Madrid a Atlético, málokdo předvádí lepší fotbal," prohlásil trenér Azulones.

Getafe se díky třem výhrám v řadě prokousalo v pořadí La Ligy už na šestou pozici. Pokud by současné postavení udrželo až do konce sezóny, po dvouleté přestávce by si znovu zahrálo v pohárové Evropě. 

Luis García však varuje před předčasnými spekulacemi o této možnosti: "Soustředíme se pouze na nejbližší zápas. Pořád platí, že naším cílem je co nejdříve získat matematickou jistotu záchrany. Až poté můžeme začít snít o Evropě, teď je to předčasné."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace