Málaga odvolala Míchela, na lavičce ho nahradil José González

Míchel (© marca.es)

Míchel González skončil v roli trenéra Málagy, klub dnes oznámil, že jej s okamžitou platností odvolal. Jako nástupce byl zvolen José González.

Důvodem je špatná hra a ještě horší výsledky. Málaga prožívá nejhorší sezónu v historii, když z devatenácti utkání vydolovala pouhých jedenáct bodů a uzavírá celé pořadí Primera División.

Míchelovi se stala osudnou poslední prohra na stadionu Getafe, kde Málaga padla po brance stopera Caly 0-1. Vedení Andalusanů přitom 54letého lodivoda, který vedl mužstvo od března 2017, i přes spory s klubovým majitelem Al Thanim dlouho podporovalo, od změny si slibuje novou naději na záchranu.

Ještě v ten samý den oznámilo vedení Málagy, že mužstvo přebírá José González. Tomu se již jeden zázrak v Primeře povedl, a to když spasil v sezóně 2015/2016 Granadu, která 13 zápasů před koncem soutěže měla na záchranu pětibodové manko a nakonec se udržela. González naposledy působil v čínském klubu Sinobo Guoan a na stadionu La Rosaleda podepsal smlouvu do června letošního roku.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace