Marcelo prodloužil v Realu Madrid smlouvu do roku 2022

Marcelo (© marca.es)

Spojení Marcelo Vieira - Real Madrid bude platit i nadále. Obě strany se dohodly na prodloužení smlouvy o další dva roky, tedy do léta 2022.

Kŕalovský klub si tak pojistil jednoho z klíčových hráčů a druhého kapitána týmu, který na Bernabéu působí již deset let.

Marcelo přestoupil do Realu Madrid v roce 2007 z Fluminense za 6,5 milionu eur a s Bílým baletem dosáhl na čtyři mistrovské tituly, tři ušaté poháry pro vítěze Ligy mistrů, dvě prvenství v Copa del Rey a mistrovství světa klubů a třikrát se radoval ze Superpohárů - Super Cupu a Supercopy.

Devětadvacetiletý Brazilec, podle mnohých nejlepší levý bek současného fotbalového světa, má navíc nakročeno k tomu, aby se stal cizincem s nejvíce starty za Real Madrid. Rekordmanem je v tomto směrů Marcelův krajan a předchůdce Roberto Carlos s 527 odehranými zápasy. Marcelo jich má na kontě 415.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace