Marcelo z Realu Madrid odejít nechce

Marcelo Vieira (© as.es)

Marcelo Vieira v reakci na údajný zájem Juventusu popřel, že by se chystal odejít z Realu Madrid.

Brzy dvaatřicetiletý Brazilec působí na Bernabéu od roku 2007 a nehodlá na tom nic měnit, přestože na pozici levého beka dostává v letošní sezóně přednost Ferland Mendy.

"Nechci odejít a myslím, že by mě klub ani nepustil. Jsem v Madridu spokojený od chvíle, co jsem do něj s rodinou přišel. Uběhlo už hodně času a je to neuvěřitelný příběh. Líbí se mi, že mě některé kluby chtějí, nevím, jestli je to i případ Juventusu. Už před dvěma roky jsem se jim údajně upsal, protože bych nedokázal žít bez Cristiana (Ronalda - portugalský útočník je Marcelovým přítelem a před dvěma roky přestoupil do Juventusu). Lidé si vymýšlejí spostu věcí," nechal se slyšet.

Marcelo prozradil, jak tráví čas v karanténě kvůli pandemii koronaviru: "Ven se dostanu jen jednou denně s mými psy. Lidé nařízení respektují, ale je to náročné. Stále je velké množství úmrtí. Nikdy nečekal, že to bude tak těžké. Svět se zastavil, ale když jste doma, můžete věnovat více času rodině, četbě nebo meditaci, kterou jsem nikdy v životě nedělal. Pořád jsem aktivní, ani na minutu se nezastavím, ale při meditaci se snažím uvolnit a třídit si myšlenky."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace