Musíme byť zjednotení viac ako kedykoľvek predtým, vraví Stuani

Cristhian Stuani sa včera na štadióne Balaídos strelecky nepresadil (© marca.es)

Veľmi dôležitý zápas sa odohral včera vo Vigu, kde si na štadióne Balaídos zmerala sily domáca Celta s hosťujúcou Gironou. Katalánsky tím zaknihoval už piatu prehru v rade a je stále viac "namočený" v boji o záchranu...

Najlepší strelec Girony Cristhian Stuani, ktorý v tejto sezóne zaznamenal už 18 gólov, sa snaží nepanikáriť: "Ešte pred mesiacom bola naša situácia úplne odlišná, teraz sme zaznamenali viacero negatívnych výsledkov. Myslím si, že tím, aj naši fanúšikovia musia byť teraz zjednotení viac ako kedykoľvek predtým. To je azda jediný recept, ako sa dostať z tejto nepriaznivej situácie."

"V prvom polčase sme nehrali dobre, súper bol lepší a zaslúžene vyhrával. Cez prestávku sme si povedali, že musíme hrať lepšie. Podarilo sa nám vyrovnať, škoda ale druhého gólu Celty. Bol veľmi pekný, ale my si v takýchto situáciach musíme dávať väčší pozor," vyjadril sa k včerajšiemu zápasu 32-ročný uruguajský futbalista.

Pretrhnúť päťzápasovú šnúru bez bodového zisku bude môcť Girona už o dva dni, opäť pôjde o takzvaný "šesťbodový zápas", tentokrát na ihrisku Valladolidu: "Žiadam všetkých, aby nestratili dôveru v naše mužstvo. Už v utorok na nás čaká ďalší boj a my sa musíme snažiť zo všetkých síl pridať body do tabuľky. Každý z nás chce hrať aj v budúcej sezóne La Ligu, musíme ťahať auto rovnakým smerom," dodal na záver Cristhian Stuani. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace