Naštvaného Camacha nahradí v Osasuně Mendilibar

José Antonio Camacho (© as.com)

Další trenér v nejvyšší soutěži padl, Osasuna odvolala José Antonia Camacha, jehož nahradí José Luis Mendilibar.

Camachovi nepomohlo ani nedávné vítězství nad Realem Madrid, po včerejší prohře na Anoetě došla vedení klubu trpělivost, neboť Rojillos spadli do sestupového pásma. Velkou vinu na tom mají výsledky mimo Reyno de Navarra, Osasuna nebodovala venku naplno už více než rok.

Camacho, jenž přišel na lavičku Osasuny v roce 2008 a dvakrát úspěšně dovedl tým k záchraně, netajil své zklamání: "Zavolal si mě prezident a oznámil mi ukončení spolupráce. Jsem smutný a otrávený, že nemohu trénovat. Neočekával jsem, že budu odvolán. Rozhoduje postavení na konci sezóny, dvakrát jsme cíl splnili, splnili bychom ho i letos, ale nenechali mě pracovat. Etapa v Osasuně byla krásná, přeji klubu a fanouškům pouze to nejlepší, zvláště když je dnes den zamilovaných."

Osasuna už má vyhlédnutou náhradu, Camacha nahradí ve funkci José Luis Mendilibar. V březnu padesátiletý kouč naposledy působil ve Valladolidu, na Reyno de Navarra podepsal smlouvu do léta 2012. Ta by měla být podle oficiálního oznámení na klubovém web dodržena i v případě, že Osasuna sestoupí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace