O budoucnosti Sergia Ramose není ani měsíc před vypršením smlouvy jasno

Sergio Ramos a Florentino Pérez (© marca.es)

Jaká je budoucnost Sergia Ramose? O tom stále není jasno, přestože kapitánovi Realu Madrid vyprší smlouva už za necelý měsíc.

Jednání o jejím prodloužení uvízla na mrtvém bodě, mezi oběma stranami panuje napětí. Deník AS vše shrnul označením "naprostý rozvod" a dodává, že je takřka nemožné, aby 35letý stoper na Bernabéu setrval.

Prvním z důvodů jsou odlišné představy o novém kontraktu, klub trvá na jednoletém pokračování, Sergio Ramos chce jistotu na dva roky. Situaci bedlivě sleduje PSG, které nabízí hráči dokonce tříletou spolupráci.

Dohady znovu nasypaly sůl do starých ran. Vedení má vůči Sergiu Ramosovi výhrady, neboť právě opora zadních řad se údajně postavila proti plošnému snížení platů o 10 procent kvůli pandemii koronaviru s odůvodněním, že Real Madrid tak činí s cílem ušetřit na přestup Kyliana Mbappého. V paměti prezidenta Florentina Péreze jsou rovněž tahanice z roku 2015, kdy Sergi Ramos využil nabídky Manchesteru United, aby si zajistil lepší podmínky smlouvy v Realu Madrid. O čtyři roky později požádal bojovný bek klub o uvolnění zdarma, aby mohl přestoupit do Číny. To Florentino Pérez rázně odmítl a Sergio Ramos následně na tiskové konferenci zkoušel vše urovnat slovy, že "by hrál v Realu Madrid i zadarmo".

Španělský reprezentant, který však chybí v nominaci na Euro, se navíc veřejně vyjadřuje ke spekulacím. Ohledně možného návratu José Mourinha kdysi jízlivě dodal, že "jsme bez něj pět let a dost jsme toho vyhráli". V narážce na přísného Antonia Conteho zase řekl, že "respekt se musí získat, nejde vnutit".

Přijde Real Madrid o svého kapitána, jenž na Bernabéu působí už dlouhých 16 let?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace