Ødegaard se na Zidanovo přání vrátí do Realu Madrid

Martin Ødegaard (© as.com)

Martin Ødegaard bude v sezóně 2020/2021 členem prvního týmu Realu Madrid.

Norský záložník měl původně hostovat v Realu Sociedad dva roky, Real Madrid se však rozhodl 21letého fotbalistu stáhnout zpět do svých řad už po polovině této doby.

Podle tisku jde o přání trenéra Zinédina Zidana, jenž je připraven dát Ødegaardovi šanci. Vysloužil si ji výtečnými výkony v uplynulé sezóně.

Přestože ještě nedošlo k oficiálnímu potvrzení, samotný Ødegaard se už s baskickým celkem rozloučil: "Chci vám poslat tento rozlučkový vzkaz, ale zejména poděkovat za rok, který pro mě byl nezapomenutelný. Prožil jsem krásné chvíle a nikdy nezapomenu na podporu, které se mi dostávalo. Cítil jsem se jako jeden z odchovanců klubu. Přišel čas se rozloučit, ale máte ve mně navždy fanouška."

Ødegaard přestoupil do Realu Madrid v roce 2015, pravidelně však nastupoval jen v rezervě. Proto odešel postupně hostovat do Heerenveenu, Vitesse a Realu Sociedad. Nyní má konečně šanci přesvědčit o svých kvalitách i náročné publikum na Bernabéu.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace