Osasuna vyjednává se Sisim

Sisinio Gonzáles (© diariodenavarra.com)

Osasuna vyjednává hodně intenzivně s pravým krajním záložníkem Realu Valladolid Sisiniem Gonzálesem, Sisim, jeho možný příchod na El Sadar pro příští sezónu. Rozhovory jsou na velmi dobré cestě a obě strany se shodují na tom, že dohoda je velmi blízko, nicméně nebude oficiálně oznámena do doby, než skončí právě probíhající ligová sezóna.

Pětadvacetiletý Sisi patří mezi oblíbené hráče trenéra Osasuny José Luise Mendilibara, jenž ho měl pod svými křídly již při svém angažmá ve Valladolidu. Osasuna se Sisiho snažila koupit již během posledních dvou let, ovšem k dohodě s Valladolidem se nikdy nedospělo. Letos je ovšem situace zcela odlišná, neboť šikovnému záložníkovi na Pucele vyprší smlouva k poslednímu červnovému dni a Osasuna tak teoreticky může získat vytouženého fotbalistu zadarmo. A že je ruka prakticky v rukávě nastínil i samotný hráč, jenž by byl nadšený z toho, že by nastupoval pod Mendilibarem a rozhodně by se přesunu do Navarry nebránil.

Nicméně ze strany klubu z Pamplony se důrazně ozývá, že podepsáno ještě nic není a že prvotním úkolem aktuálně sedmého klubu ligového pořadí je především uzavřít prodloužení kontraktu se stávajícím koučem pro nadcházející sezónu a teprve poté se pokusit přivést dvě až tři posily.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace