Panenkovské penalty? Ukazuji tím svoji individualitu, tvrdí Sergio Ramos

Sergio Ramos (© as.com)

Sergio Ramos se v utkání čtvrtfinále Copy proti Gironě znovu postavil k pokutovému kopu a dloubáčkem doprostřed překonal brankáře Iraizoze. Následně vysvětlil, proč si tak oblíbil panenkovské penalty.

"Je to způsob, jak ukázat svoji individualitu. V současné době se cítím velmi dobře po osobní i profesní stránce, takže když kopu penalty tímto stylem, je to důkaz sebedůvěry a radosti," prohlásil Sergio Ramos.

Dvaatřicetiletý stoper Realu Madrid zahrával v kariéře 23 pokutových kopů, z toho se sedmkrát (čtyřikrát v letošní sezóně) rozhodl napodobit vítězný kop Antonína Panenky z finále mistrovství Evropy 1976 v Bělehradu. Pokaždé uspěl.

"Ale nemohu si na to zvykat, protože už teď brankáři čekají do poslední chvíle, začínají na to být připraveni. Budu si muset vybrat stranu," naznačuje Sergio Ramos, jehož sám Panenka označil v rozhovoru pro deník AS za svého nejlepšího napodobitele.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace