Pareja zkritizoval Vitolův odchod ze Sevilly

Vitolo a Nico Pareja (© as.com)

Přestup Vitola ze Sevilly do Atlética Madrid oklikou přes Las Palmas vzbudil v uplynulých týdnech hodně vášní, své k němu řekl i Nico Pareja.

Oficiální web Sevilly nejprve potvrdil, že se vedení klubu s Vitolem dohodlo na prodloužení smlouvy, ale hned o den později hráč otočil a rozhodl se změnit dres.

"Jel jsem pro něj na letiště, protože jsem myslel, že zůstává v Seville. Když vám kamarád zavolá a řekne, že zůstává, tak o tom nepochybujete. Měl jsem z toho radost, protože se jednalo o kamaráda a klíčového hráče týmu. Způsob, jakým se pak zachoval, podle mě nebyl korektní, ale každý se rozhoduje tak, jak uzná za vhodné," zkritizoval Vitolův postoj jeho bývalý spoluhráč. "Je škoda, jakým způsobem Sevillu opustil, všechny nás to překvapilo. Kdybych věděl, že nakonec přestoupí do Atlética, asi bych pro něj na letiště nejel. Všechna radost by byla pryč," dodal Pareja.

Atlético zaplatilo za sedmadvacetiletý Vitola 36 milionů eur, což byla výše hráčovy výkupní klauzule. Kvůli trestu od FIFA jej však mohou Madriďané zapsat na soupisku až od 1. ledna, proto stráví Vitolo první polovinu sezóny na hostování v Las Palmas.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace