Pedri: Na testech v Realu Madrid mi řekli, že nemám dostatečnou úroveň

Pedri (© marca.es)

Za týden oslaví teprve osmnácté narozeniny a v La Lize prožívá první rok, přesto si už nyní Pedro González López - ve fotbalovém světě známý jako Pedri - buduje v Barceloně jméno.

Posila z Las Palmas, která Barcelonu bez bonusů přišla na pouhých 5 milionů eur, už zažila kromě pravidelného sbírání odehraných minut i první gólové radosti - v lize proti Betisu a v Lize mistrů proti Ferencvárosi, kdy zaujal příchodem na stadion s věcmi v igelitce ze supermarketu a odjezdem v taxíku, neboť ještě nemá řidičský průkaz.

Vše mohlo být jinak, kdyby Pedri uspěl na testech v konkurenčním Realu Madrid. Podle jeho zástupců ale neprokázal dostatečný talent. "Na testech v Realu Madrid mi řekli, že nemám dostatečnou úroveň. Děkuji tomu, pro koho jsem nebyl dost dobrý, protože díky tomu jsem nyní v klubu, který jsem vždy miloval. Mít na sobě dres Realu Madrid bylo zvláštní, protože jsem vždy fandil Barceloně," uvedla možná španělská hvězda.

Podle Pedriho bývalých trenérů je hráčův uspěch odměnou za odhodlání, skromnost a respekt vůči soupeřům, které vždy prokazoval. Na svou stranu si rychle získal i fanoušky a odborníky, kteří v něm vidí budoucího tahouna Barcelony i reprezentace. Už nyní je Pedri oceňován jako jeden z nejlepších nováčků sezóny. Stane se i přes nízký věk pravidelným členem základní sestavy?

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace