Pochettino je favoritem, Löw angažmá v Realu Madrid vyloučil

Mauricio Pochettino (© marca.es)

Real Madrid po rezignaci Zinédina Zidana začal intenzivně pracovat na příchodu nového trenéra. Favoritem je Mauricio Pochettino.

Šestačtyřicetiletý Argentinec je v hledáčku královského klubu dlouhodobě, a přestože v Tottenhamu před několika dny prodloužil smlouvu, zůstává první volbou prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze. Deník Marca tvrdí, že si Pochettino do kontraktu zajistil klauzuli, podle níž ho právě Real Madrid může 7 miliony eur vykoupit, list AS naopak napsal, že nic takového součástí smlouvy není a zájemce o Pochettinovy služby bude muset projít tvrdým jednáním se zástupci Londýňanů.

Samotný Pochettino se dnes k zájmu Realu Madrid vyjádřil mlhavě: "Jsem ve svém současném působišti velmi spokojený, užívám si každý den, jsem šťastný, ale nikdy nevíte, co se stane zítra. Život vám přinese situace, které nečekáte. Každý máme své sny, ale já před deseti dny prodloužil v Tottenhamu smlouvu, v Londýně se mi líbí. Uvidíme, co se stane."

Zatímco bývalý lodivod Espanyolu nic nevyloučil, Joachim Löw, jenž má na starosti německou reprezentaci, se kandidatury na post kouče Realu Madrid sám vzdal: "Naprosto to vylučuji. Pro mě to vůbec není téma. Soustředím se na mistrovství světa. Jsem si jistý, že za Zidana najdou dobrou náhradu."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace