Preview: Ajax Amsterdam - Real Madrid

Trénink Realu Madrid (© as.com)

Bílý balet se v posledním kole základní skupiny Ligy mistrů představí na hřišti Ajaxu Amsterdam v naději, že dotančí k historickému rekordu.

A to v případě, že nad nizozemským celkem vyhraje. To by totiž znamenalo, že Mourinhova parta projde skupinou bez ztráty jediného bodu, což už se povedlo AC Milán, PSG, Spartaku Moskva a Barceloně, jenže Blancos tak mohou učinit s rekordním skóre. Po pěti zápasech se mohou pochlubit 16 vstřelenými góly a pouze 2 inkasovanými.

O přepsání análů se Real Madrid pokusí v pozměněné sestavě. El Clásico se blíží, Mourinho proto dopřeje některým oporám odpočinek. Casillas, Sergio Ramos, Marcelo, Pepe, Khedira, Lass a Cristiano Ronaldo k utkání ani neodcestovali a budou ho sledovat pouze v televizi.

Xabi Alonso, Higuaín a Di María nechybí, přestože by měli hrát i proti Barceloně. Mourinho na tiskové konferenci prozradil, že dnes nastoupí oba útočníci, Higuaín a Benzema tak mají šanci potvrdit, že jsou kompatibilní. Kaká, Şahin, Coentrão a Arbeloa prozměnu doufají v minuty na hřišti, které jim dovolí dostat se po zdravotních problémech do zápasového rytmu.

Zatímco hosté už mají postupový účet uzavřený, Ajax potřebuje k jistotě minimálně bod, jinak bude muset doufat v zaváhání Lyonu. De Boerovi není osud příliš nakloněn, lodivod Ajaxu totiž postrádá Sigþórssona, De Jonga, Boerrigtera, Boilesena, Ooijera či Aissatiho, k nimž na poslední chvíli přibyl Alderweireld.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodcovský dres oblékne Portugalec Manuel Jorge de Sousa.

Pravděpodobné sestavy:

Ajax Amsterdam: Vermeer; Van der Wiel, Vertonghen, Anita, Blind; Janssen, Enoh, Eriksen; Lodeiro, Ebecilio a Sulejmani.

Real Madrid: Adán; Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrão; Şahin, Xabi Alonso, Callejón, Kaká; Benzema a Higuaín.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace