Preview: Real Madrid - Manchester United

Zvítězí Real Madrid, nebo Manchester United? (© as.com)

Pro Real Madrid začíná sezóna prvním ostrým zápasem, v rámci UEFA Super Cupu se střetne v makedonském Skopje s Manchesterem United.

A půjde o pikantní duel, neboť v roli manažera je u Rudých ďáblů José Mourinho, jenž působil i na lavičce Realu Madrid. Anglický klub jde do Superpoháru jako vítěz Evropské ligy, Real Madrid s cejchem prvního klubu, který dokázal zvednout nad hlavu ušatý pohár pro šampiona Ligy mistrů.

Oba celky se utkaly v rámci letního turnaje International Champions Cup, kde se zrodila remíza 1-1, po penaltovém rozstřelu se radovala Mourinhova parta.

Portugalský kouč se podle všeho bude muset obejít bez dvojice Eric Bailly a Phil Jones, která pyká za karty. Klub se sice proti trestům odvolal, ale sám Mourinho přiznal, že v kladnou odpověď nevěří. Luke Shaw, Ashley Young a Marcos Rojo jsou na marodce.

Největší otazník v táboře Realu Madrid visí nad startem Cristiana Ronalda. Mourinhův krajan trénuje s týmem teprve od soboty a není jasné, zdali jeho služeb využije Zinedine Zidane od úvodní minuty. Menší zdravotní potíže hlásí velšský reprezentant Gareth Bale, jenž je spojován s možným přestupem právě do Manchester United.

Zápas začíná na stadionu Philip II Arena ve 20:45, rozhodčím bude Ital Gianluca Rocchi. Zápas vysílá stanice ČT2.

Pravděpodobné sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Modrić, Kroos; Isco, Cristiano Ronaldo a Benzema.

Manchester United: De Gea; Valencia, Lindelöf, Smalling, Blind; Matić, Herrera, Pogba, Mkhitaryan, Lingard a Lukaku

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace