Preview: Španělsko - Lichtenštejnsko

Zaplněný stadion Las Gaunas při včerejším tréninku (© as.com)

Španělsko dnes čeká kvalifikační utkání o postup na mistrovství Evropy 2012, v němž změří síly s Lichtenštejnskem.

Pokud se naplní předpoklady, mělo by být na stadionu Las Gaunas, který se zaplnil i na včerejší trénink národního týmu, k vidění hodně branek do sítě fotbalového trpaslíka. Lichtenštejnsko má 35 tisíc obyvatel, pokud toto číslo vynásobíte dvaceti, vyjde vám počet registrovaných fotbalistů ve Španělsku...

Del Bosque připravuje některé změny v základní sestavě. V útoku zřejmě nezbyde místo na Negreda, rýsuje se tak šance pro Llorenteho. Sedmnáctinásobný reprezentant má na kontě 17 střetnutí se 7 góly na kontě, přestože od první minuty nastoupil pouze pětkrát.

Vedle Albiola se na stoperu opět nepředstaví možní debutanti Domínguez a Botía, ale proti Chile nejistého Javi Martíneze nahradí Busquets.

Lichtenštejnsko z posledních deseti zápasů dvakrát vyhrálo a třikrát remizovalo, což naznačuje, že Španělé nemohou utkání brát na lehkou váhu.

Výkop je naplánován na 22:00, na fair-play bude dohlížet rakouský arbitr Harald Lechner.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Casillas; Sergio Ramos, Busquets, Albiol, Arbeloa; Xabi Alonso, Xavi, Iniesta, Fàbregas; Villa a Llorente.

Lichtenštejnsko: Jehle; Rechsteiner, Michael Stocklasa, Oehri, Martin Stocklasa; Wieser, Büchel, Ritzberger, Burgmeier; Hasler a Frick.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace