Preview: Španělsko - Švýcarsko

Španělský trénink (© as.com)

Španělsko začíná přátelským zápasem proti Švýcarsku poslední přípravné období před startem mistrovství světa v Rusku.

Na něm bude La Roja patřit mezi hlavní favority, je proto důležité, aby na turnaj odcestovala v psychické pohodě, kterou by měly podpořit dobré výsledky v přátelských utkáních.

Soupeř nepřicestuje na Estadio de la Cerámica, stánku Villarrealu, snadný. Vždyť Švýcarsko prohrálo jediný z posledních patnácti oficiálních duelů a inkasuje méně než gól na zápas. Přesto patří role favorita domácím, kterým se pod Lopeteguim daří. Ani jedna proha za osmnáct střetnutí, přestože čelili i týmům, které celkově posbíraly 12 titulů mistrů světa.

Úvodní jedenáctka nebude ta, která se očekává na mundialu. Lopetegui bude testovat, například Azpilicuetu a Nacha na pozici stopera či Odriozolu na pravém beku. Hlavní casting ale proběhne v útoku. Zatímco deset jmen pro Rusko se zdá být více méně jasných, stále nepanuje jednota v tom, kdo by měl být jedničkou ofenzivy. Nejvíce šancí má Diego Costa.

Zápas začíná ve 21:00 pod dohledem Rumuna Istvána Kovácse.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace