Švýcarsko ukázalo Španělsku varovný prst

Záběr z utkání (© marca.es)

Španělsko v přípravném utkání před mistrovství světa v Rusku pouze remizovalo se Švýcarskem 1-1.

Julen Lopetegui dal prostor několika hráčům, u nichž se neočekává, že by byli členy základní sestavy. A přestože výkon byl lepší než výsledek, varovný prst vztyčený helvétským křížem nelze brát na lehkou váhu. Bez Sergia Ramose či Busquetse je zkrátka Španělsko zranitelnější.

Přitom po půlhodině nabralo zápas na Estadio de la Cerámica směr, jaký si příznivci přáli. Odriozola se z první opřel do balónu a perfektním volejem poslal La Roju do vedení. Jenže další gól nepřicházel a místo toho udeřilo nečekaně na druhé straně. De Gea chyboval při střele Shaqiriho a Ricardo Rodríguez doklepl míč do sítě.

Ve zbylé půlhodině bylo Španělsko nebezpečnější, vítězný gól ale vstřelit nedokázalo. Oba týmy se rozešly smírně po remíze 1-1.

Sestavy:

Španělsko: De Gea; Odriozola (70. Nacho), Piqué, Azpilicueta, Jordi Alba (78. Monreal); Koke, Alcantara, Iago Aspas (46. Lucas Vázquez), Silva (60. Marco Asensio), Iniesta (56. Saúl) a Diego Costa (60. Rodrigo).

Švýcarsko: Sommer; Lichtsteiner (63. Lang), Schär (46. Djourou), Akanji, Ricardo Rodríguez (79. Moubandje); Behrami (63. Fernandes), Zakaria, Shaqiri, Džemaili (46. Drmić), Zuber a Seferovič (46. Embolo).

Góly: 29. Odriozola - 62. Ricardo Rodríguez.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace