Prokletý puntík Dani Beníteze a Abela Gómeze

Co to vyvádíte, ptá se Fabri (© as.com)

Play-off je jiná soutěž než základní část sezóny. Vše může rozhodnout jeden okamžik, jedna střela. A v Granadě s tím mají problémy.

Tedy alespoň pokud jde o rány z penaltového puntíku. Dani Benítez zklamal v semifinálové odvetě play-off Segundy o třetí postupové místo do Primery proti Celtě Vigo. Ve stejném utkání dostali Andalusané k dispozici ještě jeden pokutový kop, míč si opět postavil Dani Benítez a... opět nedal.

O postupujícím do finále se muselo po zrcadlových výsledcích 1-0 a 0-1 rozhodnout v penaltovém rozstřelu. I v něm se k jednomu z pokusů postavil Dani Benítez, tentokrát rychlonohý křídelník s přehledem proměnil. Prokletí Granady v této činnosti tím ale zlomeno nebylo.

V prvním střetnutí finále měli Fabriho svěřenci nad Elche navrch, což mohli potvrdit v 95. minutě. Exekuce pokutového kopu se tentokrát ujal Abel Gómez, jenže nedal. Rozhodčí však nechal kvůli předčasnému vběhnutí jednoho z hráčů Elche do vápna vše opakovat. Abel Gómez si dal repete, poslal balón na opačnou stranu než při prvním pokusu, leč brankář jeho úmysl opět vystihl.

Granada se tak připravila o lepší výchozí pozici do odvety. Od Andalusanů se ovšem nechce odlepit ani smůla. Za dva poslední zápasy totiž hned šestkrát orazítkovali brankovou konstrukci...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace