Real Sociedad o Íñigovi jednat odmítá

Íñigo Martínez (© marca.es)

Trenér Barcelony Ernesto Valerde hledá posilu do zadních řad a hlavním favoritem je Íñigo Martínez. Vedení Realu Sociedad však o přestupu jednat odmítá a odkazuje Katalánce na výkupní klauzuli.

"Barcelona nás ohledně Íñiga oficiálně kontaktovala s tím, že by o něj měla zájem, ale u toho to zatím zůstalo. Postoj Realu Sociedad je takový, že jednat nechceme, s hráčem počítáme na mnoho dalších let. Barceloně jsme oznámili, že o přestupu jednat odmítáme. Nebudeme jeho odchod nijak ulehčovat. Pokud má někdo zájem, pak bude muset zaplatit výkupní klauzuli," řekl rázně viceprezident Errealy Ángel Oyarzun.

Výkupní klauzule šestadvacetiletého stopera má hodnotu 32 milionů eur a Barcelona se ji podle informací médií chystá aktivovat. I samotný fotbalista je přestupu do velkoklubu nakloněn. Na Camp Nou je pro něj připravena smlouva na pět let.

Íñigo Martínez je pravidelným členem základní sestavy Realu Sociedad a i Oyarzun přiznal, že sehnat adekvátní náhradu bude takřka nemožné: "Íñigo je pro nás nenahraditelný. Samozřejmě, že máme vytipována určitá jména jako náhradu, ale ideální scénář by byl takový, že by Íñigo zůstal."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace