Rekordmani Sergio Ramos a Ansu Fati dovedli Španělsko k vysoké výhře nad Ukrajinou

Sergio Ramos (© marca.es)

Španělsko porazilo Ukrajinu 4-0 a ujalo se vedení ve své skupině Ligy národů.

Utkání mělo dvě hlavní hvězdy - Sergia Ramose a Ansu Fatiho. Zatímco veterán Realu Madrid dvěma góly překonal Pasarellu jakožto nejgólovějšího obránce na úrovni reprezentačních týmů, skvěle hrající mladíček Barcelony se stal ve věku 17 let a 311 dnů nejmladším fotbalistou, který zaznamenal branku v dresu Španělska.

Zatímco Argentinci Pasarellovi stačilo na svůj zápis pouhých 70 utkáních, Sergio Ramos jich potřeboval 172. Už ve třetí minutě proměnil penaltu za faul na Fatiho a následně přidal druhou trefu hlavou. Ještě do poločasu se prosadil Fati a ve druhém poločase dal výsledku konečnou podobu Ferran Torres.

La Roja zdolala Ukrajinu bez problémů 4-0 a má první triumf ve druhém ročníku Ligy národů.

Sestavy:

Španělsko: De Gea; Jesús Navas, Sergio Ramos (61. García), Pau Torres, Reguilón; Merino, Rodri (69. Óscar Rodríguez), Thiago; Olmo, Gerard Moreno (74. Ferran Torres) a Ansu Fati.

Ukrajina: Pyatov; Tymchyk, Krivtsov, Matviyenko, Mykhaylychenko; Kharatin (63. Sydorchuk), Malinovsky, Zinchenko; Yarmolenko (79. Kovalenko), Marlos (55. Tsigankov) a Yaremchuk.

Branky: 3. (pen.) a 29. Sergio Ramos, 32. Ansu Fati, 84. Ferran Torres.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace