Rodrigův odchod z Valencie stejně jako v létě ztroskotal. Barcelona se zaměří na Tadiće

Rodrigo Moreno (© marca.es)

Rodrigo Moreno ani tentokrát s největší pravděpodobností Valencii neopustí. Stejně jako v létě odchod útočníka Netopýrů ztroskotal.

Zatímco před půl rokem byla na spadnutí dohoda s Atléticem, tentokrát měl Rodrigo zamířit do Barcelony. Její prezident Josep Maria Bartomeu včera večer přiznal, že Rodrigovo jméno je na stole, a také kouč Valencie Albert Celades otevřeně potvrdil, že jednání probíhají. To vše naznačovalo, že k dohodě není daleko.

O to překvapivější je poslední zpráva, že Barcelona námluvy s okamžitou platností ukončila, neboť odmítla přistoupit na požadavky Valencie. Rodrigův současný zaměstnavatel údajně trval na tom, že opce po konci půlročního hostování musí být povinná a mít hodnotu 60 milionů eur. Ani jedno se Kataláncům nelíbilo.

Barcelona musí rychle hledat jiné řešení, jak nahradit dlouhodobě zraněného Luise Suáreze. Najít by ho mohla v Dušanu Tadićovi. I tentokrát jde nejpravděpodobnější hostování 31letého forvarda s případnou opcí. V kancelářích Camp Nou se ale musí jednat rychle, neboť z lednového přestupového okna zbýva už jen několik dnů. 

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace