Sevilla chystá pro Vaclíka novou smlouvu. Už v ní nebude klauzule o problémovém kolenu

Tomáš Vaclík (© as.com)

Skvělé období prožívá Tomáš Vaclík, jenž se v Seville brzy dočká nové smlouvy.

Prohry s Eibarem a Barcelonou s celkově sedmi inkasovanými góly vyvolaly o brankářské jedničce Sevilly určité pochybnosti, ty ale Vaclík rychle rozehnal výbornými výkony proti Atléticu a Betisu, kdy byl znovu klíčovou postavou. S reprezentací si 30letý fotbalista zajistil postup na Euro 2020.

Třetí dobrou zprávou pro Vaclíka je chystaný nový kontrakt. Současný vyprší v roce 2021. Nová smlouva bude mít platnost do léta 2023, případně o rok déle. Už v ní nebude klauzule o problémovém kolenu. Když Vaclík vloni na Pizjuán přestupoval, vyšetření odhalilo, že pravé koleno není ve stoprocení kondici. Vaclík proto souhlasil s klauzulí, že pokud si tuto část těla zraní, nebude pobírat plat. Pokud by byly problémy vážnějšího rázu, měla Sevilla možnost spolupráci jednostranně ukončit.

Rodák z Ostravy v minulé sezóně zmeškal jen pět zápasů kvůli svalovým potížím a zranění ramena, letos ani jeden. Koleno je v pořádku. Prodloužená smlouva proto už "zdravotní" klauzuli mít nebude. Její součástí naopak bude navýšená mzda.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace