Vaclík v Seville zřejmě skončí, klub chce podepsat Dmitroviće

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Tomáši Vaclíkovi se zřejmě nesplní přání v podobě prodloužení smlouvy v Seville, klub hledá na přestupovém trhu nového brankáře.

Vaclíka vytlačil ze základní sestavy Yassine Bounou, český reprezentant má navíc problémy s kolenem. Těch se Sevilla obávala už v době, kdy reprezentačního gólmana kupovala z Basileje, Vaclíkovy potíže nabraly v posledních týdnech na intenzitě.

A tak přestože se uzdravený 31letý fotbalista dnes vrátil poprvé od začátku prosince k tréninku a na Pizjuána panuje velká spokojenost s jeho přístupem a profesionalitou, rozhodla se Sevilla hledat jinou tvář meži tři tyče.

Blízko je dohoda s o tři roky mladším Markem Dmitrovićem, strážce svatyně Eibaru patří dlouhodobě mezi nejlepší brankáře La Ligy a nyní je k mání zdarma, neboť mu po sezóně vyprší v Baskicku smlouva. Pokud se přestup potvrdí, bude to téměř jistě znamenat Vaclíkův konec v Seville, shoduje se španělský tisk.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace