Sevilla využila opci na Roque Mesu, Layún zřejmě nezůstane

Roque Mesa s prezidentem Sevilly José Castrem (© marca.es)

Sevilla potvrdila jméno první posily pro nadcházející sezónu. Andalusané využili opci na Roque Mesu.

Ten v klubu hostoval ve druhé polovině minulé sezóny, ale nasbíral jen 7 startů a 342 odehraných minut. Přesto se Sevilla rozhodla získat jej na trvalý přestup. Swansea City zaplatí 8 milionů eur (některé zdroje hovoří o dohodě na snížené cifře 6 milionů eur), další 2 miliony eur mohou do velšského celku putovat formou bonusů. Devětadvacetiletý Mesa se novému zaměstnavateli upsal do roku 2021.

Jako nepravděpodobné se naopak jeví setrvání Miguela Layúna. I na mexického reprezentanta si Sevilla zajistila opci, kterou může uplatnit do konce měsíce. Zatím však žádné kroky neučinila a Layún se zřejmě vrátí do Porta.

Hráčům Sevilly začne příprava s novým trenérem Pablem Machínem už po víkendu, neboť klub musí projít několika předkoly Evropské ligy. Fanoušci očekávali během léta velké změny v kádru a znejistil je váhávý přístup vedení k přestupovému trhu, ředitel fotbalu Joaquín Caparrós k tomu řekl: "Nepřijde tolik hráčů, kolik si možná lidé myslí."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace