Stuaniho doblete nestačilo. Machín byl i tak spokojený

Pablo Machín (© marca.es)

Girona má za sebou debut v nejvyšší soutěži a může s ním být nadmíru spokojená. Se silným Atléticem Madrid uhrála remízu 2-2.

Historický zápas na stadionu Montilivi začal pro domácí skvěle. Útočník Stuani se ve 22. minutě stal prvním střelcem Girony v Primeře, o další tři minuty později přidal Uruguayec druhou branku. Ani doblete, jak se ve Španělsku dvěma brankám jednoho hráče v zápase říká, ani pozdější vyloučení Griezmanna však nestačilo, aby Girona dosáhla na tři body.

Atlético i v deseti dokázalo v závěru dvěma trefami vyrovnat. Trenéra Girony Pabla Machína to sice mrzelo, ale přiznal, že i tak převládají pozitivní pocity: "Remíza není dostatečnou odměnou za úsilí, jaké jsme do zápasu dali. Myslím, že jsme si zasloužili vyhrát. Měli jsme nakročeno k nezapomenutelnému zápasu. Nejen kvůli tomu, že pro Gironu byl historický, ale také proto, že jsme po všech směrech drželi krok s mužstvem, které je zvyklé hrávat finále Ligy mistrů."

"Nakonec jsem ale spokojený i s bodem. Dokázali jsme si vytvářet šance proti v defenzivě velmi silnému mužstvu. Ukázali jsme kvalitu a že se můžeme měřit s každým. Bod pro nás má velkou cenu a dodá nám sebevědomí do dalších zápasů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace