Talisman Valverde

Fede Valverde (© as.com)

Fede Valverde se rychle stal nedílnou součástí základní jedenáctky Realu Madrid. Pokud je na hřišti, tančí Bílý balet výrazně ladnějším krokem.

Jedenadvacetiletý záložník je pro tým Zinédina Zidana skutečným talismanem. Jestliže nastoupil od první minuty, nepoznal Real Madrid při bilanci 9 výher a 5 remíz hořkost porážky. 

Další statistikou, která ukazuje Valverdeho důležitost, je skóre. S Uruguaycem na trávníku se Blancos pyšní 34 vstřelenými a pouhými 5 inkasovanými brankami, zatímco bez něj je skóre sice stále pozitivní, avšak výrazně menším rozdílem 19:16.

"Je moderním hráčem, který chce v každou chvíli míč. Má skvělou fyzičku, kterou využívá nejen při podpoře útoku, ale také při bránění. Podává skvělé výkony, mám z něj radost. Hraje, protože si to zaslouží," chválí jeden z objevů letošní sezóny kouč Zidane. Valverde je v počtu odehraných minut osmým nejvíce vytěžovaným členem kádru Realu Madrid.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace