Těžko pochopitelné, nespravedlivé. Hráči Valencie se postavili za vyhozeného Marcelina

Dani Parejo (© as.com)

Fanoušci i hráči Valencie dávají najevo nespokojenost s rozhodnutím vlastníka klubu Petera Lima odvolat trenéra Marcelina Garcíu Torala.

Zatímco fanoušci si neberou servítky a obviňují singapurského podnikatele, že "zabil" sezónu už v září a povyšuje sám sebe nad klub, hráči volí přece jen opatrnější slova, byť i z nich je jasně patrné, že novinku jen těžko vstřebávají.

"Trenére, přeji ti to nejlepší. Jsem si jistý, že se ti bude dařit, ať půjdeš kamkoliv, kde tě nechají pracovat. Díky, že jsi pomohl klubu růst a ze mě udělal lepšího fotbalistu," uvedl kapitán Dani Parejo.

Podobně se vyjádřil stoper Gabriel Paulista: "Trenére, nenacházím slova, která by vyjádřila vděk. Díky za tvé rady, důvěry i vytvoření jednotného a vítězného týmu. Jsme profesionálové, musíme jít dál a hájit znak klubu i fanoušky, i když je to těžko pochopitelné."

Další obránce Ezequiel Garay na Instagramu uvedl: "Říkám to nahlas a jasně: NENÍ TO SPRAVEDLIVÉ."

Marcelinovým nástupcem se stal nepříliš zkušený Albert Celades, který se celku z Mestally upsal na dva roky. Hned v úvodu prvního angažmá v La Lize ho čekají dvě náročné zkoušky - ligový zápas proti Barceloně a debut v Lize mistrů proti Chelsea.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace