Tipliga - Rekapilutace a přihlášovaní

Tipliga

Tipliga čtenářů završila další ročník, pojďme se za ním ohlédnout.

Primera

Absolutním vítězem devátého ročníku se stal punta, který při stejném bodovém zisku předskočil díky lepšímu skóre fotbalistu. S první ligou se naopak překvapivě loučí vítěz posledního ročníku a legenda Tipligy zemun. Nováčky v nejvyšší soutězi budou v jubilejním desátém ročníku Kily, kobls a La Coruňa. Nejlepšího skóre napříč ligami (75) dosáhl kobls, o největší příděl v jednom kole (24) se dělí punta, kaajaa a gazzi.

Segunda

Ve druhé lize kraloval zemun, který bez jediné porážky suverénně vyhrál třetí ročník. Skóre měl ovšem nejlepší kinky (165), nejlepšího výsledku v jednom kole (32) dosáhl aimar21.

Příští ročníky

Primeru na vlastní žádost opouštějí Makak a Pablito, pro neaktivitu v minulém ročníku jsou vyřazeni uživatelé Pospa, -Carles-, Tigerinho, Altair, Chygro25, LukiH a BRIAN19. Novým účastníkem se stane Johnny.

V Segundě končí pro neaktivitu jirka5419, z vlastní vůle pak Makak a Pablito. Z nových tváří počítame s uživateli darwin, Cvrko, alfi73, deform a gazzi.

Noví zájemci o účast v Tiplize nechť se hlásí v komentářích pod tímto článkem, případně soukromou poštou uživateli aimar21. Stávající aktivní tipéři se pochopitelně znovu hlásit nemusí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace