Volný pád Betisu. Jsme v křeči, přiznává Setién

Zklamaný Quique Setién (© marca.es)

Betis prohrál na půdě Las Palmas a předvedl možná nejhorší výkon v sezóně. Trenér sevillského celku Quique Setién přiznává, že si mužstvo prozatím s krizí nedokáže poradit.

"Jsme v křeči. Chtěli jsme zlepšit obranu oproti posledním zápasům a držet balón, ale chyběla nám přesnost a odvaha. Až příliš jsme se zatáhli a nedokázali hrát to, co jsme si řekli. Tlak na mužstvo doléhá, je zablokované. Jsme v hodně těžké situaci, se kterou se ale musíme vypořádat sami," prohlásil Quique Setién, jehož pozice ale i přes sérii pěti zápasů bez výhry bezprostředně ohrožena zřejmě není.

Nelze však zastírat, že výsledky i předváděná hra Betisu jsou v posledních týdnech hodně za očekáváním. Zatímco výpadky v úvodu sezóny se daly označit za daň velkých letních změn, nyní by již mužstvo mělo působit kompaktněji. Opak je pravdou. Velkou slabinou je zejména defenziva, což dokázal i pohárový kolaps proti druholigovému Cádizu, který na Villamarín vstřelil pět branek.

V lize Betis doma remizoval s Getafe a Gironou a venku prohrál na hřišti Espanyolu, Eibaru i Las Palmas. Přitom jde ve všech případech o soupeře, kteří nemají lepší kádr než Andalusané, spíše naopak. Dva body z patnácti možných proto jsou velkým zklamáním. V dalším kole hostí Betis Atlético. Chytí se proti silnému soupeři, nebo bude pokračovat volný pád?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace