STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Real Madrid - Athletic Club (preview)

Real Madrid - Athletic Club (preview)

18.04.18 21:30 Základní část - 33. kolo

Real Madrid

1:1

(0:1)

Athletic Club

Rozhodčí: Juan Martínez Munuera Stadion: Estadio Santiago Bernabéu Diváci: 59,193 (69%)

Preview k zápasu

Real Madrid je v období, kdy hráči mají poslední možnost ovlivnit složení základní jedenáctky, kterou Zinédine Zidane využije v semifinále Ligy mistrů proti Bayernu. Jedním z těch, kteří se do ní chtějí protlačit, je Gareth Bale. Velšan odehrál proti Juventusu a PSG pouhých 81 z 360 možných, v souboji s Bavořany by chtěl hrát důležitější roli.

Dnes se mu nabízí možnost na sebe upozornit, neboť dostane šanci od první minuty. Zbytek základní sestavy by mohl být s výjimkou Valleja na pozici ne zcela uzdraveného Varaneho tradiční. Tedy včetně Cristiana Ronalda, jenž proti Málaze odpočíval.

Athletic prohrou s Deportivem udělal velký krok zpět a Evropská liga se začíná jevit jako nesplnitelný cíl. Ziganda podle všeho prožívá poslední týdny jako kouč Lvů, neočekává se, že by na lavičce Basků pokračoval. Pro dnešní mač nemůže nasadit jen Etxeitu.

Bilance týmů

5 2 3 0 6:4 60%
5 0 3 2 4:6 20%

Vzájemné zápasy

ID:403716 23.10.16 20:45 Real Madrid logo týmu 2:1 logo týmu Athletic Club 9.kolo, Základní část
ID:405648 18.03.17 16:15 Athletic Club logo týmu 1:2 logo týmu Real Madrid 28.kolo, Základní část
ID:4194107 02.12.17 19:45 Athletic Club logo týmu 0:0 logo týmu Real Madrid 14.kolo, Základní část
ID:4194296 18.04.18 21:30 Real Madrid logo týmu 1:1 logo týmu Athletic Club 33.kolo, Základní část
ID:10367606 15.09.18 20:45 Athletic Club logo týmu 1:1 logo týmu Real Madrid 4.kolo, Základní část
ID:10367901 23.04.19 02:00 Real Madrid logo týmu -:- logo týmu Athletic Club 33.kolo, Základní část
ID:10420729 20.04.19 02:00 Real Madrid logo týmu -:- logo týmu Athletic Club 33.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 33258083:19 (+64)83
2.Atlético Madrid 32218354:15 (+39)71
3.Real Madrid 32207579:35 (+44)67
4.Valencia 33205861:35 (+26)65
5.Real Betis 321641253:53 (0)52
6.Villarreal 331561245:40 (+5)51
7.Sevilla 331461341:52 (-11)48
8.Getafe 331291238:31 (+7)45
9.Celta de Vigo 331281352:46 (+6)44
10.Girona 321281244:49 (-5)44
11.Eibar 331271437:46 (-9)43
12.Real Sociedad 321171457:52 (+5)40
13.Athletic Club 329121135:38 (-3)39
14.Leganés 331161628:41 (-13)39
15.Deportivo Alavés 321221829:45 (-16)38
16.Espanyol 338121326:40 (-14)36
17.Levante 326131328:48 (-20)31
18.Deportivo La Coruña 33691832:65 (-33)27
19.Las Palmas 32562122:64 (-42)21
20.Málaga 32452320:50 (-30)17

Video

Aktuálně

DNES 11:19
Marc-André ter Stegen si ze zápasu proti PSV odnesl menší zranění, německý brankář Barcelony je však odhodlaný nezmeškat nedělní derby proti Gironě a měl by nastoupit.
DNES 11:16
Španělský fotbalový svaz (RFEF) i Asociace španělských fotbalistů (AFE) stále nesouhlasí s přesunem ligového zápasu mezi Gironou a Barcelonou do amerického Miami, zatímco prezident La Ligy Javier Tebas, autor celého nápadu, trvá na tom, že "v Miami se na 90 procent hrát bude".
VČERA 14:41
Dobrá zpráva pro Atlético, zdravotní problémy Nikoly Kaliniće a Vitola jsou minulostí, oba fotbalisté se zapojili do plného tréninku.
VČERA 09:42
Peru Nolaskoain měl možnost přestoupit do Realu Sociedad, který byl připraven zaplatit výkupní klauzuli 19letého fotbalisty, místo toho ale zvolil setrvání v Athleticu, kde se brzy dočká nové smlouvy. Její součástí bude i výkupní klauzule navýšená na 40 milionů eur.
VČERA 09:37
Huesca v pátek přivítá Real Sociedad a trenér Leo Franco plánuje až čtyři změny v základní sestavě. Důvodem je nespokojenost s výkonem při poslední porážce s Rayem.
19.09.18 13:55
V nominaci Realu Madrid na dnešní zápas Ligy mistrů proti AS Řím není z rozhodnutí trenéra Lopeteguiho dvojice Álvaro Odriozola a Vinícius Júnior.
19.09.18 11:06
Valladolid oznámil, že prodloužil s trenérem Sergiem Gonzálezem smlouvu o další rok, tedy do léta 2020.
18.09.18 14:56
Iker Muniain nedohrál utkání proti Realu Madrid kvůli svalovému zranění, a přestože nejde o vážný problém, start opory Athleticu v nejbližším zápase proti Seville je nejistý.
18.09.18 12:56
Rayo Vallecano dostalo oficiální povolení znovu hrát na svém stadionu ve Vallecas, který úspěšně prošel kontrolou bezpečnosti. Konání sobotního utkání proti Alavésu už závisí jen na schválení evakuačního plánu policií.
18.09.18 11:34
Zranění, které si Geoffrey Kondogbia přivodil ve víkendovém utkání proti Betisu, není vážné, přesto záložník Valencie přijde minimálně o střetnutí Ligy mistrů proti Juventusu.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 17 Následující
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:06
(A spoustu věcí můžeš zapojit do 12V i 230V při použití malýho adaptéru.)
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:04
@Makak ?? Brain on, potřebuju něco, co bude moct vozit v autě, nehledám kompresor do dílny. Ale rád bych, aby ho v garáži mohl zapojit do normální zásuvky.
Nikde žádnej nemohu najít, což je dost divný, protože mi takový použití přijde logický.
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:42
Kup mu radši pořádný kompresor do dílny od Orlíku
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:41
Takový se dělají? My máme přenosnej hecht a je dobrej, ale do 12V zásuvky ho zapojím leda s měničem. A ten měnič je skoro tak velkej jako ty miniaturní autokompresory
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:53
Nemůžete někdo doporučit malej přenosnej kompresor na autopneumatiky, kterej by se dal napájet z autozásuvky i z klasický zásuvky? Potřebuju pro tátu.
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos Ale nemusíš být nutně věrný tomu nedaření se, ne? *4*
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos *4* njn, co naděláš, jednou křesťan, vždycky křesťan
@aimar21 To nedělám. Hrdý, když se vítězí, věrný, když se nedaří *85*
Předchozí 1 2 3 17 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 7
2. aimar21 7
3. ace 6
4. Carlitos 4
5. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace