STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Real Sociedad - Atlético Madrid (preview)

Real Sociedad - Atlético Madrid (preview)

19.04.18 19:30 Základní část - 33. kolo

Real Sociedad

3:0

(1:0)

Atlético Madrid

Rozhodčí: Javier Alberola Rojas Stadion: Estadio Municipal de Anoeta Diváci: 21,404 (67%)

Preview k zápasu

Nový Real Sociedad Imanola čeká velmi těžký test, na stadionu Anoeta poměří síly s Atléticem Madrid, které si víkendovou výhrou nad Levante zajistilo postup do Ligy mistrů.

Do San Sebastiánu tak mohli Madriďané odcestoval s vědomím, že sezónní cíl splnili s předstihem. Ve zbylých zápasech budou hájit pozici druhého nejlepšího týmu tabulky hned za Barcelonou. Real Sociedad stále živí naději na Evropskou ligu. Co se zdálo jako nemožné, to sedm bodů z devíti možných pod vedením nového kouče posunulo mezi hranice možného.

Imanol stále postrádá brankáře Moyu, do nominace se ale vrací jednička Rulli. Carlos Martínez, Xabi Prieto, Agirretxe a Guridi absentují. Ani Atlético nepřijede v plné síle. Karetní hříchy vystavily stopku Lucasovi, Filipe a Diego Costa ještě nejsou zcela fit a rovněž nenastoupí.

Bilance týmů

4 2 0 2 6:3 50%
4 2 0 2 3:6 50%

Vzájemné zápasy

ID:403837 05.11.16 16:15 Real Sociedad logo týmu 2:0 logo týmu Atlético Madrid 11.kolo, Základní část
ID:405837 04.04.17 21:30 Atlético Madrid logo týmu 1:0 logo týmu Real Sociedad 30.kolo, Základní část
ID:4194100 02.12.17 15:15 Atlético Madrid logo týmu 2:1 logo týmu Real Sociedad 14.kolo, Základní část
ID:4194288 19.04.18 19:30 Real Sociedad logo týmu 3:0 logo týmu Atlético Madrid 33.kolo, Základní část
ID:10367669 27.10.18 02:00 Atlético Madrid logo týmu -:- logo týmu Real Sociedad 10.kolo, Základní část
ID:10367833 02.03.19 00:00 Real Sociedad logo týmu -:- logo týmu Atlético Madrid 26.kolo, Základní část
ID:10420497 27.10.18 02:00 Atlético Madrid logo týmu -:- logo týmu Real Sociedad 10.kolo, Základní část
ID:10420661 02.03.19 00:00 Real Sociedad logo týmu -:- logo týmu Atlético Madrid 26.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 33258083:19 (+64)83
2.Atlético Madrid 32218354:15 (+39)71
3.Real Madrid 33208580:36 (+44)68
4.Valencia 33205861:35 (+26)65
5.Real Betis 321641253:53 (0)52
6.Villarreal 331561245:40 (+5)51
7.Sevilla 331461341:52 (-11)48
8.Getafe 331291238:31 (+7)45
9.Celta de Vigo 331281352:46 (+6)44
10.Girona 321281244:49 (-5)44
11.Eibar 331271437:46 (-9)43
12.Real Sociedad 321171457:52 (+5)40
13.Athletic Club 339131136:39 (-3)40
14.Leganés 331161628:41 (-13)39
15.Deportivo Alavés 321221829:45 (-16)38
16.Espanyol 338121326:40 (-14)36
17.Levante 326131328:48 (-20)31
18.Deportivo La Coruña 33691832:65 (-33)27
19.Las Palmas 32562122:64 (-42)21
20.Málaga 32452320:50 (-30)17

Video

Aktuálně

DNES 11:19
Marc-André ter Stegen si ze zápasu proti PSV odnesl menší zranění, německý brankář Barcelony je však odhodlaný nezmeškat nedělní derby proti Gironě a měl by nastoupit.
DNES 11:16
Španělský fotbalový svaz (RFEF) i Asociace španělských fotbalistů (AFE) stále nesouhlasí s přesunem ligového zápasu mezi Gironou a Barcelonou do amerického Miami, zatímco prezident La Ligy Javier Tebas, autor celého nápadu, trvá na tom, že "v Miami se na 90 procent hrát bude".
VČERA 14:41
Dobrá zpráva pro Atlético, zdravotní problémy Nikoly Kaliniće a Vitola jsou minulostí, oba fotbalisté se zapojili do plného tréninku.
VČERA 09:42
Peru Nolaskoain měl možnost přestoupit do Realu Sociedad, který byl připraven zaplatit výkupní klauzuli 19letého fotbalisty, místo toho ale zvolil setrvání v Athleticu, kde se brzy dočká nové smlouvy. Její součástí bude i výkupní klauzule navýšená na 40 milionů eur.
VČERA 09:37
Huesca v pátek přivítá Real Sociedad a trenér Leo Franco plánuje až čtyři změny v základní sestavě. Důvodem je nespokojenost s výkonem při poslední porážce s Rayem.
19.09.18 13:55
V nominaci Realu Madrid na dnešní zápas Ligy mistrů proti AS Řím není z rozhodnutí trenéra Lopeteguiho dvojice Álvaro Odriozola a Vinícius Júnior.
19.09.18 11:06
Valladolid oznámil, že prodloužil s trenérem Sergiem Gonzálezem smlouvu o další rok, tedy do léta 2020.
18.09.18 14:56
Iker Muniain nedohrál utkání proti Realu Madrid kvůli svalovému zranění, a přestože nejde o vážný problém, start opory Athleticu v nejbližším zápase proti Seville je nejistý.
18.09.18 12:56
Rayo Vallecano dostalo oficiální povolení znovu hrát na svém stadionu ve Vallecas, který úspěšně prošel kontrolou bezpečnosti. Konání sobotního utkání proti Alavésu už závisí jen na schválení evakuačního plánu policií.
18.09.18 11:34
Zranění, které si Geoffrey Kondogbia přivodil ve víkendovém utkání proti Betisu, není vážné, přesto záložník Valencie přijde minimálně o střetnutí Ligy mistrů proti Juventusu.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 17 Následující
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:06
(A spoustu věcí můžeš zapojit do 12V i 230V při použití malýho adaptéru.)
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:04
@Makak ?? Brain on, potřebuju něco, co bude moct vozit v autě, nehledám kompresor do dílny. Ale rád bych, aby ho v garáži mohl zapojit do normální zásuvky.
Nikde žádnej nemohu najít, což je dost divný, protože mi takový použití přijde logický.
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:42
Kup mu radši pořádný kompresor do dílny od Orlíku
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:41
Takový se dělají? My máme přenosnej hecht a je dobrej, ale do 12V zásuvky ho zapojím leda s měničem. A ten měnič je skoro tak velkej jako ty miniaturní autokompresory
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:53
Nemůžete někdo doporučit malej přenosnej kompresor na autopneumatiky, kterej by se dal napájet z autozásuvky i z klasický zásuvky? Potřebuju pro tátu.
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos Ale nemusíš být nutně věrný tomu nedaření se, ne? *4*
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos *4* njn, co naděláš, jednou křesťan, vždycky křesťan
@aimar21 To nedělám. Hrdý, když se vítězí, věrný, když se nedaří *85*
Předchozí 1 2 3 17 Následující

Top plkálisti dnes

1. aimar21 7
2. tunak 7
3. ace 6
4. Carlitos 4
5. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace